torstai 13. maaliskuuta 2014

Lähdön hetki on lähellä




Olen tämän illan kerännyt kamppeita kasaan muutaman tunnin ja nyt ne ovatkin jo suurimmaksi osaksi pakattu. Tuntui huimalta hakea 1978 –luvulta peräisin olevat laskettelukamat kellarista. Testasin niitä pitkän tauon jälkeen ensimmäisen kerran Messilässä. Se mäki kuuluu nuoren aikuisuuden elämääni, mutta Lappi on osa nuoruuttani ja paikka jonne nyt suunnistamme...on melkein täysiosuma!

Kamoja kasatessani mieleni pohjalta nousi nuolen lailla tietoisuuteeni, että tämän jälkeen seuraavan kerran pakkaan kamoja Ahvenanmaata varten. Toivon sen tapahtuvan jo huhtikuussa. Olen ajatellut, että ostan toisen kitaran, niin ettei minun tarvitse raahata sitä edestakaisin. Kitarat nimittäin painavat kun niitä kuljettaa raskaissa kovissa koteloissa. Hankintalistalla on myös uusi tietokone, sillä minulla on Windowsin Vista käytössäni, ja se vanhenee ensikuun puolessa välissä siten, ettei sitä pysty enää päivittämään. En halua ottaa mitään riskejä, että kallisarvoinen aineistoni tuhoutuu edes osittain. Tai joku mato luikertelee koneeni sisuksiin ja syö sieltä aivan kaiken. Jos ja kun tulen Ahvenanmaalta tänne Espooseen, en halua joutua ensimmäiseksi vaikeuksiin tietotekniikan kanssa.

Odotan huomista reissua mielenkiinnolla, sillä tunnen tästä porukasta vain yhden henkilön etukäteen. Mutta minulla on hyvä ennakkofiilis, kunhan saadaan vaan kamat mahtumaan autoon. Yövymme menomatkalla Oulussa. Tämä on kuitenkin pientä kun ajattelen seuraavaa matkaa saaristoon! Ihana koiranpentu jää tänne talonvahdiksi. Ja koiran omistaja huolehtii omastaan.

Talonvahtini, joka sulattaa sydämeni


En usko, että päivitän tätä blogia loman aikana– aion pitää lomaa aivan kaikesta, ladata akkuja tunturimaisemissa, revontulten tanssiessa taivaalla. Ja laskea pitkin puhtaita rinteitä auringon paistaesssa. I just Love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti