tiistai 26. huhtikuuta 2016

Demensföreningen på Åland rf:n kevätkokouksessa

Ahvenanmaan dementiayhdistyksellä oli illalla vuosikokous, joka oli pääasiallisin syy tänne tulooni. Olenhan itse yhdistyksen jäsen ja tahdon oppia tuntemaan paremmin järjestön jonka riveissä seison.

Päivät menivät pahasti sekaisin sunnuntain ja maanantain välisen yön valvomisen takia. Mitenköhän kunnon jet lag vaikuttaisi? Toivottavasti pääsen joskus testaamaan.

Onneksi minulla on täällä jo jonkin verran tuttuja. Heidän avullaan pääsin paikalle oikeana iltana. Pakko myöntää, että jos Maarianhaminan keskustan vanhat puutalot näyttävät prameilta ulkoapäin, niin ne ovat häkellyttävän kauniita ja tunnelmallisia sisältä.

Yhdistyksen kevätkokousta ei turhia venytelty, siitä piti huolta puheenjohtajana toiminut Anette Holmberg-Jansson

Pääsin myös esittelemään yhdistyksemme Luovaa uutta voimaa ry:n uutta Sångbok -projektia, joka sai positiivisen vastaanoton ja herätti paljon keskustelua.

Välillä mietin mitä tekemistä tällä on enää Jungfruskärin viimeinen neitsyt -satukirjan kanssa. Toisaalta olen ajatellut asian niin, että lopetan tämän blogin pitämisen vasta kun kirja on julkaistu. Kaikki tapahtumat liittyyvät jollakin tavoin tuohon kirjaan, sillä sehän minut on Ahvenanmaalle tuonut.

So far so good. Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavien päivien tapahtumia.



Tunnelmakuva Demensföreningen på Åland rf:n kevätkokouksesta.
(Copyright: Lumikki Laine)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti