tiistai 19. toukokuuta 2015

Vapaus häämöttää

Taas laivalla. Tämä on viimeinen kerta kun matkustan Maarianhaminaan työskentelemään Folkhälsanilla. En ole päässyt päivittämään edes tätä blogia, koska kasasin yli viikon loppujuhlan ohjelmaa. Se oli pitkä psykologinen retki. Nopea laskutoimitus osoittaa, että kun kirja julkaistaan 2016, niin silloin ensimmäisestä vierailustani Jungfruskäriin on kulunut tasan 20 vuotta! 



Kaunis ajaton meri
(Copyright: Lumikki Laine)

Olen samaan aikaan sekä haikea että helpottunut. Tunnen suurta vapautta. Vielä on kuitenkin pari meriretkeä edessä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin olen huomenna illalla nostamassa verkkoja Simskälan maisemissa, niissä samoissa, joissa Alice vietti lapsuutensa parhaita viikkoja yhdessä perheensä kanssa. 

En tahdo kirjoittaa sitä kaikkea mitä tämän matkani aikana kohtaan, tähän blogiin. Yksinkertaisesti siitä syystä, että en ehkä tiedä tarpeeksi kaikkien tapahtuneiden asioiden taustoista. Sen tiedän, että Maila on sairastunut. Onneksi uskalsin kuitenkin soittaa hänelle eilen, ja tiedän että hän ainakiin pääsee paikalle juhliin. 

Olen myös saanut muutamia ystäviä Ahvenanmaalta. Nytkin eräs ystävällinen sielu hakee minut satamasta ja majoittaa minut lauantaihin asti. Maarianhaminan satama on jo näkyvissä. Tarinani jatkuu tästä uusin kääntein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti