keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Svenska klubben ! Jihuu!



Sain tänään sähköpostin, missä ilmoitettiin, että minut on hyväksytty Journalistiliiton Svenska klubbeniin! Hain sinne jo syksyn 2013 alussa, kun kerho otti uusia jäseniä, mutta paikat täyttyivät heti. Kysymyksessä on siis oman ammattiliittoni vanha kerho. Meillä on tämän kevään ensimmäinen kokoontuminen pressiklubilla kahden viikon päästä ja vieraaksemme tulee Eva Biaudet. Pääsy tähän klubiin tuli loistavalla ajoituksella tähän minun saaristoprojektiini nähden.
Huomasin tänään kun käänsin tekstejä ruotsiksi että nautin siitä, tunsin mielihyvää. Sain laitettua muutaman tekstin eteenpäin tarkastettavaksi Kristinalle. Olen niin kiitollinen hänestä!
Olen kärsinyt jo kahdeksan päivää kovasta kurkkukivusta ja ollut muutenkin vähissä voimissa. Harmittaa, etten ole ehtinyt tehdä kaikkia suunnitelmieni mukaisesti. Olisin niin tahtonut päästä jo ”kentälle” eli ruotsinkielisten muistisairaiden ihmisten kanssa työskentelemään. En voi ottaa yhteyttä mihinkään, koska en pysty kunnolla puhumaan. Onneksi tuli tämä Svenska klubben. Aina tapahtuu jotakin hyvää,  kun heittelee tarpeeksi verkkoja vesille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti