tiistai 17. maaliskuuta 2015

Studiossa

Kaikkeen sitä tämän projektin tiimoilta joutuukin! Päädyin tänään päivällä ystäväni Reima Heimosen studioon, sillä tarvitsen tuoreita kuvia yhdistyksemme LUV ry:n, Kreativ ny kraft rf:n, sivuille. Ajatus poseeraamisesta on minulle vieras, mutta onneksi aikaa oli monta tuntia.

Aloitimme ottamalla casting -kuvat. Olen päättänyt hakea statistin/avustajan rooleja ja ohjaan mahdolliset palkkiot yhdistyksen tilille. Sain ajatuksen, kun huomasin ilmoituksen, jossa haettiin 50 -vuotiasta naista avustajaksi leffaan, ja palkkio kolmelta päivältä oli 1600 euroa. Sillä summalla pystyisin maksamaan pienen yhdistyksemma puolen vuoden toimistokulut! Casting -kuvia minulla ei ollut, enkä olisi muutenkaan pystynyt osallistumaan kuvauksiin, mikäli minut olisi valittu, sillä tulen olemaan samaan aikaan Maarianhaminassa.


Käytin tilaisuutta hyväksi ja nappasin kuvan kuvaajasta!

Useissa avustajan rooleissa, joissa täytyy puhua, vaaditaan kokemusta. Tässä tulee avuksi teatteriharrastus sekä muut esiintymiset. Rooleihin on varmasti paljon hakijoita, mutta jokuhan aina roolin saa. Se voi olla yhtä hyvin  minäkin! Tai sinä!


Avustajaksi joukkokohtaukseen? 

Toisinaan elokuviin tarvitaan avustajia isompiin joukkokohtauksiin tai istuskelemaan esimerkiksi baariin tai kahvilaan. Näistä parin, kolmen tunnin avustajan hommista, joissa hyvällä tsägällä valkokankaalle tai televisioon jää ainoastaan vilahdus, palkkio saattaa olla 20 euroa tai leffalippu. Mikäli olisit valmis lähtemään yhdistyksemme hyväksi avustajaksi johonkin elokuvaan tai sarjaan (tämä tarkoittaa sitä, että palkkio maksetaan Luovaa uutta voimaa ry:n, Kreativ ny kraft rf:n  tilille yhdistyksen toiminnan tukemiseksi), niin voit ottaa suoraan  yhteyttä minuun. Laita viestiä siis osoitteeseen: luv.kreativnykraft.sari@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti