torstai 8. tammikuuta 2015

LUV! Kreativ ny kraft!

Luovaa uutta voimaa ry

Kreativ ny kraft r.f.


Olemme saaneet uuden yhdistyksemme rekisteröityä. Uusi vuosi onkin alkanut odotuksen merkeissä. Olen joutunut käymään kovaa taistelua itseni kanssa, etten aloita tämän vuoden ensimmäistä blogin päivitystäni muulla kuin tällä iloisella uutisella. Elämässäni tuntuu tapahtuvan niin paljon kaikenlaista. On ihanaa olla tarpeellinen ja toivon, että mahdollisimman monet ihmiset pääsevät tästä tunteesta osalliseksi yhdistyksemme kautta. Olen varma että tulen tekemään elämäni merkittävimmän työn tämän yhdistyksen puitteissa. Nyt laitan itseni likoon kokonaan.

Yhdistystä ei perusteta yksin. Löysin sopivat henkilöt lähipiiristäni. Löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme mitä kukin meistä haluaisi tehdä yhdistyksen puitteissa.

Tästä tuli nyt vähän tällainen

Jos tämä vuoden ensimmäinen päivitys tuntuu hieman oudolta, niin se johtuu onnen huumasta. Tunnen saavuttaneeni jotakin oikein tärkeää ja samalla tiedän että seison tieni alussa. Näen edessäni useita mutkia tiessä, mäkien nousuja ja laskuja, tasaista savannia, eri vuorokauden- ja vuodenaikoja. Sadetta, tuulta, auringon paistetta, revontulia, sateenkaaria, kirkkaita tähtitaivaita, kuumia kallioita, saaristoa, merta ja sen myrskyjä sekä satuolentoja. Jossakin vaiheessa kyytiin hyppää liftareita, joku heistä ehkä jää kyytiin pitkälle matkalle. Mielenkiintoiset tuttavuudet odottavat minua huoltoasemilla ja levähdyspaikoilla. Joku pelastaa kun auto jää tien pieleen. Vastaan tulee ihastumisia, pettymyksiä, uuden löytämisen riemua, rakkautta ja menetyksiä. Olen varma, että matkasta tulee mielenkiintoinen, missään tapauksessa se ei tule olemaan tylsä. Mutta minne matka päättyy, sitä minä en tiedä.     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti